vestnik

Za obiskovalce Lendave pripravljajo knjižico ugodnosti

Vestnik.si, 29. 1. 2022
Tomaž Galič
Obiskovalcem želijo poleg ogleda stolpa Vinarium ponuditi še dodatna doživetja.
Aktualno

Z njo želijo obiskovalcem ponuditi dodatna doživetja

Zavod za turizem in razvoj Lendava je objavil poziv za ponudnike storitev in izdelkov, s katerimi bi obogatili lokalno ponudbo za turistične obiskovalce. Pred novo turistično sezono nameravajo pripraviti t. i. knjižico ugodnosti, ki bo obiskovalcem nudila dodatna doživetja.
Kot so zapisali, si v zavodu prizadevajo povečati obiskanost samega mestnega jedra, zato želijo turističnim obiskovalcem, ki običajno začnejo razgledovanje po Lendavi pri razglednem stolpu Vinarium, ponuditi še dodatna doživetja. S knjižico ugodnosti bi jim tako ponudili dodatne razloge za obisk mestnega jedra in storitev, s čimer bi preživeli bistveno več časa na destinaciji.  

lendava, panorama, mesto
Nataša Juhnov
S knjižico ugodnosti bi obiskovalcem ponudili dodatne razloge za obisk mestnega jedra.

Knjižica ugodnosti bo vsebovala izbor ponudnikov, ki se bodo prijavili na razpis in bodo izpolnjevali pogoje in merila iz tega razpisa. V knjižico želijo vključiti vstopnine lendavskih znamenitosti in ponudbo lokalnih ponudnikov. Ponudniki, ki bodo izkazali interes, bodo imeli možnost vključitve svoje promocijske ponudbe. Na javni poziv se lahko prijavijo pravne osebe, ki so registrirane in imajo veljavna dovoljenja za opravljanje svoje dejavnosti. Pogoji in merila pri izboru so objavljeni na spletni strani Zavoda.
zavod-za-turizem-in-razvoj-lendava knjižica-ugodnosti