vestnik

Zagotovite si vstopnice za Murino Nouč

Vestnik.si, 4. 4. 2024
NŠ Mura
Pestro dogajanje na letošnji Murini Nouči, ki bo nekaj posebnega ob praznovanju 100. obletnice Mure.
Aktualno

Mura bo stoletnico kluba obeležila tako, kot se za tak jubilej spodobi. Z več različnimi dogodki, med katerimi izstopa predvsem Murina Nouč, ki bo letos, 18. maja, ponudila še bolj atraktivne izjavalce kot lansko leto.

V soboškem prvoligašu so lansko leto po tridesetih letih obudili Murino Nouč in svojim navijačem po koncu sezone priredili dogodek, ki je služil tudi kot zahvala za zvestobo skozi vsa leta. Letos bodo v klubu vse skupaj dvignili še na nekoliko višjo raven, o čemer priča tudi seznam izvajalcev, ki pritiče dogodku kot je stoletnica kluba. Na odru Murine Nouči bodo tako Magnifico, Vlado Kreslin, Leopold I., Blue Planet, DJ Hari, Ka Te Trga in Cardboard.



Vsi, ki ste si v tej sezoni zagotovili sezonsko vstopnico za tekme čarno-bejlih, ste si na ta način zagotovili tudi brezplačen vstop na Murino Nouč. Cena za vse ostale, ki bi si želeli videti Magnifica, Vlada Kreslina, Leopolda I. in ostale v živo, boste za vstopnico v predprodaji odšteli 17 evrov. Vstopnice si lahko zagotovite vsak dan v Fazaneriji, in sicer v Baru Mura ali Čarno-bejli bauti. Prav tako pa do vstopnic lahko pridete s klikom tukaj.

To pa še ni vse, z nakupom vstopnice si boste lahko brezplačno ogledali tudi zadnjo domačo tekmo Mure proti Rogaški, ki bo na sporedu enak konec tedna kot Murina Nouč.

nš-mura murina-nouč murina-noč 100-let koncert