vestnik

Zaradi del zapora križišča med ulicama Štefana Kovača in Mikloša Kuzmiča. Spremenjene tudi linije avtobusnih prevozov

Vestnik.si, 19. 10. 2023
Jure Kljajić
Od danes do vključno jutri je v Murski Soboti vzpostavljena popolna zapora križišča ulice Štefana Kovača in Mikloša Kuzmiča zaradi izvedbe prevezave vodovoda v sklopu projekta Nadgradnja vodovoda sistema B.
Aktualno

Spremenjen je tudi vozni red javnega linijskega prevoza.

Od danes do vključno jutri je v Murski Soboti vzpostavljena popolna zapora križišča ulice Štefana Kovača in Mikloša Kuzmiča zaradi izvedbe prevezave vodovoda v sklopu projekta Nadgradnja vodovoda sistema B. Kot so sporočili iz Mestne občine Murska Sobota, bo uvoz na Severjevo ulico mogoč iz Ciril Metodove ulice. Vse udeležence cestnega prometa pa so pozvali k upoštevanju označenega obvoza in ostale signalizacije. 

Zaradi zapore bo spremenjen tudi vozni red javnega linijskega prevoza. Iz Avtobusnega prometa Murska Sobota sporočajo, da bo prva in zadnja postaja mestne linije Sobočanec I na Ulici Zorana Velnarja, vstop in izstop potnikov pa ni mogoč na postajališčih na Ulici Mikloša Kuzmiča I in II ter Ulici Štefana Kuzmiča. Mestna linija Sobočanec II se izvaja po Slovenski, Grajski ulici in Ciril Metodovi ulici, v obratni smeri pa po Grajski ulici, Ulici Staneta Rozmana in Gregorčičevi ulici. Vstop in izstop potnikov ni mogoč na postajališčih Murska Sobota Polanič, Ulica Mikloša Kuzmiča I in II. 

Medkrajevne linije, ki potekajo v smeri proti Černelavcem, Cankovi, Sotini, Gradu in Kuzmi se izvajajo po Gregorčičevi, Grajski in Vrazovi ulici. Vstop in izstop potnikov ni mogoč na postajališču Murska Sobota Polanič, zato potnike naprošajo, da namesto tega vstopijo na glavni avtobusni postaji ali na postajališču Murska Sobota CPŠ. 

murska-sobota zapora-križišča obvoz