vestnik

Zaradi izgradnje vodovoda delna zapora dveh soboških ulic

Vestnik.si, 13. 6. 2023
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Aktualno

Obvoz je urejen.

Od danes je vzpostavljena delna zapora ulice Mikloša Kuzmiča (od Štefana Kovača do Tišinske) zaradi izgradnje vodovoda v sklopu projekta Nadgradnja vodovoda sistema B. Iz Mestne občine Murska Sobota so sporočili, da bodo dela potekala po izmenični zapori, za obvoz pa lahko vozniki uporabijo lokalno cesto Črnske meje - Veščica. 

Dela izgradnje vodovoda se bodo nadaljevala na Severjevi ulici, Ciril Metodovi ulici, Kardoševi ulici in Lendavski ulici. "Prosimo za upoštevanje prometne signalizacije in se zahvaljujemo za razumevanje," še dodajajo. 

Začasna sprememba prometa na Kardoševi ulici

Danes bo vzpostavljena polovična zapora Kardoševe ulice, od jutri naprej pa vključno do torka 20. junija pa popolna zapora Kardoševe ulice zaradi izgradnje vodovoda v sklopu nadgradnje vodovoda sistema B. Izgradnja je nujna zaradi vzpostavitve navezave Kardoševe ulice na Grajsko ulico, kjer poteka glavni transportni vodovodni cevovod. To bo omogočilo, da bo v najkrajšem možnem času lahko sanirana Grajska ulica, sporočajo iz Mestne občine Murska Sobota. 

kardoševa
Mestna občina Murska Sobota
Začasna sprememba prometnega režima na Kardoševi ulici.

V tem času bo na odprtem delu Kardoševe ulice vzpostavljen dvosmerni prometni režim, v bližini popolne zapore bo omogočeno polkrožno obračanje.

murska-sobota zapora vodovod