vestnik

22-letnik ukradel predmete v skupni vrednosti okrog 10 tisoč evrov

Vestnik.si, 29. 1. 2024
Nataša Juhnov
Med hišnimi preiskavami, ki so potekale na območju Murske Sobote in Policijske uprave Novo mesto, so policisti zasegli predmete, povezane z kaznivimi dejanji.
Črna kronika

Vsi zaseženi predmeti bodo vrnjeni oškodovancem kaznivih dejanj.

Policisti Policijske postaje Murska Sobota so v decembru 2023 uspešno raziskali več velikih tatvin in tatvin, ki jih je utemeljeno osumljen 22-letnik iz Murske Sobote. Med hišnimi preiskavami, ki so potekale na območju Murske Sobote in Policijske uprave Novo mesto, so policisti zasegli predmete, povezane z kaznivimi dejanji, ki jih je osumljeni izvršil med letoma 2022 in 2023 na območju policijske postaje Murska Sobota. 

Med zaseženimi predmeti so različna orodja, kot so akumulatorski vijačniki, kompresorji, udarna kladiva ter vibracijski nabijač zemlje, pa tudi avdio-vizualna oprema, kot so ojačevalci, mešalna miza, zvočniki in prenosni računalnik. Med drugim so zasegli tudi sedež motornega kolesa, več kosov bencinskih kosilnic in bencinsko motorno žago. Vsi zaseženi predmeti, v skupni vrednosti približno 10 tisoč evrov, bodo vrnjeni oškodovancem kaznivih dejanj. Proti osumljencu bo vložena kazenska ovadba na pristojno Okrožno državno tožilstvo.

pu-ms velika-tatvina tatvina premoženjska-kriminaliteta