vestnik

79-letni povzročitelj prometne nesreče na Tišinski ulici umrl naravne smrti

Vestnik.si, 21. 7. 2022
Jure Zauneker
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so prometno nesrečo IV. kategorije zaključili kot dogodek.

Kot smo že poročali, so bili murskosoboški policisti 7. junija 2022 malo pred 11. uro obveščeni o prometni nesreči na Tišinski ulici v Murski Soboti. V prometni nesreči je 79-letni voznik osebnega avtomobila zapeljal v levo čez nasprotno smerno vozišče na pločnik ter travnato površino in na parkirišču pred vhodom v trgovino trčil v parkiran osebni avtomobil ter na kraju umrl. 


Iz Oddelka za patologijo SB Murska Sobota so bili policisti obveščeni, da je bilo s sanitarno obdukcijo ugotovljeno, da je bil vzrok za smrt voznika naravna smrt. Prometno nesrečo bodo tako zaključili kot dogodek s poročilom na ODT Murska Sobota.

Na območju Policijske uprave Murska Sobota sta v letošnjem letu za posledicami prometnih nesreč umrla dva udeleženca, v enakem lanskem obdobju pa osem udeležencev.

Tujci risali grafite

S Policijske uprave Murska Sobota poročajo, da so malo pred 1. uro v Murski Soboti pri Expanu prijeli tri državljane Francije in enega državljana Belgije, ki so risali grafite. S
strani dežurne državne tožilke je bila podana usmeritev, da se zadeva ne obravnava kot kaznivo dejanje poškodovanje tuje stvari, zato je bil enemu tujcu izdan plačilni nalog po Zakonu o javnem redu in miru.

nesreča pums kronika