vestnik

(FOTO) Mestni redarji oglobili soboške policiste. 9 parkirišč bodo policisti za 10 let dobili zastonj

Vestnik.si, 14. 6. 2022
Vanesa Jaušovec
Obvestilo redarstva
Črna kronika

Redarstvo Mestne občine Murska Sobota je v Ulici arhitekta Novaka oglobilo več voznikov zasebnih vozil uslužbencev Policijske uprave in Policijske postaje Murska Sobota.

obvestilo-redarstva
Vanesa Jaušovec
Obvestilo redarstva

Več voznikov zasebnih vozil, parkiranih v Ulici arhitekta Novaka v Murski Soboti nasproti stavb Policijske uprave in Policijske postaje Murska Sobota, so danes očitno zaradi nepravilnega parkiranja v območju tako imenovane modre cone oglobili redarji Redarstva Mestne občine Murska Sobota. Po naših podatkih se je to zgodilo prvič, kar je povzročilo precej nejevolje pri zaposlenih v obeh stavbah pomurske policije, ki svoja vozila parkirajo v tej nedavno obnovljeni ulici. 

obvestilo-redarstva
Vanesa Jaušovec
Obvestilo redarstva

Na mestno redarstvo in kabinet soboškega župana smo naslovili več vprašanj, njihove odgovore objavimo, ko jih prejmemo.

Vprašanja smo poslali tudi na murskosoboško policijsko upravo. Ob tem spomnimo, da so tukajšnji policisti lani že imeli težave s parkiranjem svojih (službenih) vozil na območju Ulice arhitekta Novaka.

»Ko bo podpisan aneks k pogodbi o ustanovitvi brezplačne vzajemne služnostne pravice med ministrstvom za notranje zadeve in Mestno občino Murska Sobota, ki bo veljal 10 let, bo za Policijsko upravo Murska Sobota v Ulici arhitekta Novaka rezerviranih 9 parkirnih mest (lokacija od Policijske uprave Murska Sobota do Policijske postaje Murska Sobota),« je za Vestnik.si pojasnila Suzana Rauš iz murskosoboške policijske uprave.

redarji parkiranje policija
Kaj zdaj berejo drugi