vestnik

(HIŠNE PREISKAVE) Policisti iskali ukradene predmete, zasegli tudi toaletni papir

Vestnik.si, 20. 12. 2023
Nataša Juhnov
Po naših podatkih so policisti PP Murska Sobota vsaj eno od hišnih preiskav opravili v romskem naselju Pušča, pri tem pa so jim pomagali pripadniki posebne policijske enote, ki so posebej izurjeni za opravljanje zahtevnejših policijskih nalog.
Črna kronika

V hišnih preiskavah v naselju Pušča iskali predmete, za katere sumijo, da izvirajo iz kaznivih dejanj.

Po podatkih Suzane Rauš, tiskovne predstavnice Policijske uprave (PU) Murska Sobota, ki je odgovorila na naše poizvedovanje o včerajšnjih policijskih aktivnostih, so policisti Policijske postaje (PP) Murska Sobota včeraj na območju Občine Murska Sobota opravili več hišnih preiskav. »Hišne preiskave so potekale v zvezi kaznivih dejanj premoženjske kriminalitete. Zaradi interesa preiskave trenutno več informacij ne moremo posredovati,« je za Vestnik.si odgovorila tiskovna predstavnica murskosoboške PU.

novinarska-konferenca, policija-nlb
Jure Kljajić
Po podatkih Suzane Rauš, tiskovne predstavnice Policijske uprave (PU) Murska Sobota, ki je odgovorila na naše poizvedovanje o včerajšnjih policijskih aktivnostih, so policisti Policijske postaje (PP) Murska Sobota včeraj na območju Občine Murska Sobota opravili več hišnih preiskav.

Po naših podatkih so policisti PP Murska Sobota vsaj eno od hišnih preiskav opravili v romskem naselju Pušča, pri tem pa so jim pomagali pripadniki posebne policijske enote, ki so posebej izurjeni za opravljanje zahtevnejših policijskih nalog. Policisti murskosoboške PP so po naših podatkih v hišnih preiskavah iskali predmete, za katere sumijo, da izvirajo iz kaznivih dejanj, med drugim so tako zasegli več zavojev toaletnega papirja.

5c1e81aff09a639755b5a8e1ff0e92f0
Nataša Juhnov
Policisti murskosoboške PP so po naših podatkih v hišnih preiskavah iskali predmete, za katere sumijo, da izvirajo iz kaznivih dejanj, med drugim so tako zasegli več zavojev toaletnega papirja.

Po naših podatkih osumljenca, ki je iz naselja Pušča, zdaj pa živi na Dolenjskem, policisti sumijo, da je izvršil več kaznivih dejanj s področja premoženjske kriminalitete. Na širšem območju Murske Sobote je med drugim domnevno ukradel kosilnico in drugo orodje, avtomobilske gume in vsaj en motor, plen pa menda skril pri dekletovem sorodniku. 

policija hišne-preiskave premoženjska-kriminaliteta