vestnik

(FOTO) Hrvat razgrajal v Lendavi: brcal v avtomobil, obvladala ga je policija

Vestnik.si, 20. 7. 2024
Lendavainfo.com
Hrvat je razgrajal v Lendavi.
Črna kronika

V Lendavi se je odvila prava filmska akcija. Popoldne je na eni od tamkajšnjih ulic začel razgrajati moški, nato je poškodoval še avtomobil. Na koncu so ga umirili policisti.

Po poročanju portala Lendavainfo se je na Tomšičevi ulici v Lendavi zgodaj popoldne zgodil nenavaden incident. Moški, pod vplivom substanc, je začel razgrajati. Najprej na zabavi, kamor je bil povabljen, nato je poškodoval še avtomobil.

Ker ga domačinom ni uspelo umiriti, so na pomoč poklicali policijo, ki ga je vklenila sredi ulice. Policijska uprava (PU) Murska Sobota je posredovala sporočilo, ki ga objavljamo v celoti:

"Operativno komunikacijski center je bil danes ob 12.25 obveščen, da v Lendavi neznanec krši javni red in mir in se do ljudi nedostojno vede. Ugotovljeno, da je javni red in mir kršil 23-letni državljan Hrvaške, ki se je v vinjenem stanju nedostojno vedel na javnem kraju in nato poškodoval še osebno vozilo oškodovanca s tem, da je v vrata vozila brcal (materialna škoda okrog 500 evrov). Ker se kljub opozorilom policistov ni pomiril, je bilo zanj odrejeno pridržanje do streznitve. Obveščen je bil okrožni državni tožilec, ki je podal usmeritve, da se na pristojno Okrožno državno tožilstvo poda kazenska ovadba, zaradi suma storitve kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari. Prav tako mu je bil izdan plačilni nalog zaradi kršitve zakona o varstvu javnega reda in miru."ž

lendava, razgrajanje, policija
Lendavainfo.com
Hrvat je razgrajal v Lendavi.

lendava, razgrajanje, policija
Lendavainfo.com
Hrvat je razgrajal v Lendavi.

lendava policija neznanec