vestnik

Iz sefa v hiši so ukradli denar

ABE, 5. 5. 2019
Nataša Juhnov
Policija. Fotografija je ilustrativna.
Črna kronika

Pestra sobota za policiste. Kdo je poškodoval televizijski sprejemnik?

Policisti v Pomurju so včeraj obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, sedem kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, obravnavali pa so še pet primerov povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih, so sporočili iz Operativno-komunikacijskega centra Policijske uprave Murska Sobota (OKC PUMS).



Policisti so na med kaznivimi dejanji obravnavali poškodovanje trsov vinske trte in sadnega drevja, poškodovanje televizijskega sprejemnika, zatajitev denarja na bankomatu, nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja, tatvino denarja iz sefa v stanovanjski hiši in tatvino goriva na bencinskem servisu.


Enemu od udeležencev v prometu je bil zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja zasežen osebni avtomobil, pogostejše meritve hitrosti z radarjem pa bodo danes policisti opravljali na območju Policijske postaje Lendava.

Po podatkih OKC PUMS je bil prvo soboto v maju javni red in mir kršen trikrat v zasebnih prostorih in štirikrat na javnem kraju. Nihče od kršiteljev ni bil pridržan, saj so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.
Nataša Juhnov
Policija. Fotografija je ilustrativna.
kronika pomurskih policistov policija kazniva dejanja denar tatvina