vestnik

Ob trčenju v steber mostu se je avto vžgal in pogorel v celoti

Vestnik, 27. 8. 2021
Nataša Juhnov
Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.
Črna kronika

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali tri prometne nesreče, pet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil in dva primera povoženja divjadi.

V Lendavi je voznik osebnega avtomobila vozil po makadamski cesti, ki poteka vzporedno ob reki Ledavi. Ker ni vozil po sredini vozišča, je zapeljal desno po na brežini reke Ledave ter trčil v steber mostu. Po trčenju se je avtomobil vžgal in pogorel v celoti. Voznik se je pri trčenju lahko telesno poškodoval.
Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali dve tatvini koles in vlom v stanovanjsko hišo, radgonski tatvino denarnice z denarjem, lendavski pa tatvino goriva na bencinskem servisu.
Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. V Gornji Radgoni pa je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila. V postopku je bilo ugotovljeno, da za vožnjo ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja zato so mu avtomobil zasegli.
Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na pomurski avtocesti.
kronika-pomurskih-policistov pums