vestnik

Moški utrpel hudo telesno poškodbo med čiščenjem balirke

Vestnik.si, 12. 7. 2023
Jure Kljajić
Slika je simbolična.
Črna kronika

Segel je v delovno območje delujočega stroja.

V preteklih štiriindvajsetih urah so pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, devet kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, nesrečo pri delu, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Policisti Policijske postaje Gornja Radgona so obravnavali nesrečo pri delu. Ugotovljeno je bilo, da je moški po končanem baliranju hotel očistiti balirko. Med čiščenjem balirke je z roko segel v delovno območje delujočega stroja, kar je imelo za posledico, da mu je balirka zagrabila levo roko in mu jo poškodovala. V bolnišnici je bilo ugotovljeno, da je moški utrpel hudo telesno poškodbo.

Na področju kriminalitete so obravnavali poškodovanje osebnega avtomobila, tatvino kosilnice, tatvino v trgovini, tatvino denarja, nasilje v družini, dve goljufiji preko spleta, grožnjo in zasegli bankovec za 100 evrov, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

kronika-pomurskih-policistov pu-ms