vestnik

Na Krajni se je poškodoval kolesar, na delu tudi več tatov

Vestnik.si, 8. 9. 2023
Ines Baler
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, tri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Policisti so bili včeraj, okoli 18.30, obveščeni o prometni nesreči, v kateri je bil udeležen kolesar. Ugotovljeno je bilo, da je v naselju Krajna zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel kolesar in utrpel lažje telesne poškodbe. Vozil je pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana tatvina artiklov v trgovini, lendavski policisti so obravnavali tatvino iz stanovanjske hiše, na območju Ljutomera pa obravnavajo sum kaznivega dejanja grdega ravnanja.


Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj z območja Lendave, ki je kršil izrečen ukrep prepovedi približevanja, je bil pridržan na policijski postaji. Ljutomerski policisti so zaradi vožnje v času veljavnega ukrepa voznici zasegi osebni avtomobil.

pums kronika-pomurskih-policistov