vestnik

Otrok padel s kolesa in se hudo poškodoval

Vestnik.si, 8. 2. 2024
Profimedia
Fotografija je simbolična-
Črna kronika

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, dve povoženji divjadi, zaseg vozila, manjši požar in kršitev izrečenega ukrepa prepovedi približevanja.

Na področju kriminalitete so obravnavali dve tatvini denarja v Ljutomeru, poškodovanji tuje stvari v Martinju in Murski Soboti, ponarejanje listin v Pincah, zatajitev v Murski Soboti in poskus vloma v hišo v Radencih.
Javni red in mir je bil v vseh treh primerih kršen v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.
Policisti so v Vučji vasi pri kontroli prometa ugotovili, da voznica ni posedovala veljavnega vozniškega dovoljenja, zato ji je bilo vozilo zaseženo.
Včeraj zvečer je v Dolgi vasi zagorela podrast oziroma manjša količina suhe trave. Gasilci so ogenj pogasili in tako preprečili nastanek materialne škode.
Obravnavali pa so tudi dogodek, v katerem je otrok v Lendavskih Goricah med vožnjo po dovozu hiše padel s kolesa in se hudo telesno poškodoval.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju policijske postaje Murska Sobota.

kronika pums policija
Kaj zdaj berejo drugi