vestnik

Pobegli voznik trčil v voznico e-skiroja, policija naproša očividce za pomoč

Vestnik.si, 16. 7. 2024
Marko Vavpotič
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Voznica se je v nesreči lažje poškodovala.

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali sedem kaznivih dejanj, pet prometnih nesreč, poveženje divjadi, dve poškodbi vozil na parkirišču inpet kršitev javnega reda in miru.



Na področju kriminalitete so obravnavali dve lahki telesni poškodbi, izsiljevanje in tatvino iz vozila v Murski Soboti. Obveščeni so bili še o tatvini zlatnine, denarja, mobilnega telefona in ključev iz stanovanja v Murski Soboti, poškodovanju tuje stvari v Črešnjevcih in goljufiji, kjer je bil kupec ogoljufan pri nakupu rabljenega vozila, saj je prodajalec zavajal in prodal pokvarjeno vozilo. 

Policisti so še obravnavali tri prometne nesreče z lahkimi telesnimi poškodbami, in sicer se je v Radencih lažje telesno poškodoval vinjen voznik e-skiroja, v Črenšovcih je kolesarka trčila v peško, ki se je prav tako lažje telesno poškodovala.

V naselju Žerovinci je voznik kombiniranega vozila znamke Renault z desnim ogledalom trčil v voznico e-skiroja. Voznik je s kraja pobegnil in ni pomagal lažje poškodovani voznici e-skiroja. Neznanega povzročitelja in morebitne očividce pozivajo, da policiji nudijo podatke, ki jih potrebujejo pri obravnavi prometne nesreče.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

kronika-pomurskih-policistov pu-ms