vestnik

Obravnavali šest prometnih nesreč in pridržali voznika, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo

D.N., 5. 3. 2022
Vanesa Jaušovec
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo, pet kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, dve poškodbi vozila na parkirišču ter tri primere povoženja divjadi.

S področja kriminalitete so obravnavali tatvino goriva, goljufijo, ponarejanje listin ter zlorabo osebnih podatkov. Na območju Moravskih Toplic pa so policisti opravili ogled kraja manjšega požara. Do požara je prišlo ob 14.29, zagorel pa je zabojnik za odpadke. Požar, ki se je razširil na sosednjo lopo, so pogasili gasilci PGD Moravske Toplice. 

Vozniku, ki ni izpolnjeval pogojev za vožnjo, je bil na območju Ljutomera zasežen osebni avtomobil. 

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnem prostoru in enkrat na javnem kraju. Zoper kršitelja, ki se ob intervenciji policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju Gornje Radgone. 

Po poročanju Uprave za zaščito in reševanje je ob 3.56 na cesti Ptujska cesta - Orehovci v Občini Gornja Radgona prišlo do prometne nesreče, v kateri je osebno vozilo zapeljalo z vozišča. Gasilci PGD Gornja Radgona so zavarovali kraj nesreče in vozilo izvlekli na vozišče. V nesreči ni bilo poškodovanih oseb. 

kronika-pomurskih-policistov kronika-pums