vestnik

Policija ujela storilca: V Radmožancih je ropal hrvaški državljan, zasegli so mu tudi pištolo

Vestnik.si, 6. 6. 2023
Leon Novak
Rop v Radmožancih
Črna kronika

V Radmožancih so včeraj oropali starejšo gospo, policija je storilca prijela.

Policisti so prijeli osumljenca S.H., državljana Republike Hrvaške, ki je včeraj izvedel rop nad starejšo osebo v Radmožancih. Zasegli so mu pištolo, s katero je bilo kaznivo dejanje izvršeno, in ga pridržali. Po zaključku preiskave bo predan v nadaljnji postopek na sodišče. 

rop, radmožanci
Leon Novak
V Radmožancih je prišlo do oboroženega ropa nad starejšo žensko.

Pomurski policisti so sicer v preteklem dnevu obravnavali tri primere kaznivih dejanj, dve prometni nesreči, tri primere kršitev javnega reda in miru in štiri primere poškodbe vozil s strani divjadi. Na področju kriminalitete so policisti obravnavali primer poškodovanja tuje stvari, tatvino goriva in rop, na področju prometne varnosti pa dve prometni nesreči z materialno škodo. Prav tako so obravnavali še štiri primere povoženja divjadi. Vozniku, ki je vozil vozilo brez veljavnega vozniškega dovoljenja so vozilo zasegli, zagovarjal se bo pri pristojnem sodišču za prekrške.

Javni red in mir je bil kršen v treh primerih in sicer en primer kršitve na javnem kraju in dva primera kršitev v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Policisti še vedno iščejo pogrešanega Slavka Hodnika. Oseba je stara 60 let, visok je 165 cm, suhe postave, ima kratke rjave lase, brado in je oblečen v temnejša oblačila. Vse, ki bi karkoli vedeli o Slavku prosimo, da to sporočijo na tel. Št. 113, anonimni telefon policije 080 1200 ali na najbližji policijski postaji.

HODNIK
policija.si
Slavko Hodnik

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes policisti opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota.

kronika-pomurskih-policistov pu-ms rop
Kaj zdaj berejo drugi