vestnik

Policisti prosijo za pomoč pri razjasnitvi okoliščin kaznivega dejanja v Radencih

Vestnik.si, 17. 10. 2023
Pixabay
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Storilec je najprej proti vozišču vrgel kladivo, nato je želel motorista poškodovati še z izvijačem.

Policisti Postaje policije Gornja Radgona intenzivno preiskujejo kaznivo dejanje povzročitve splošne nevarnosti, ki se je zgodilo v soboto ob približno 18. uri, v Radencih, nedaleč stran od osnovne šole. Znani storilec je pritekel do vozišča regionalne ceste in proti vozišču vrgel kladivo, s tem pa povzročil nevarnost za motorista, ki je ravno takrat pripeljal mimo, iz smeri avtobusne postaje proti naselju Šratovci.

Motorist se je kladivu uspel umakniti, pri tem pa je skoraj izgubil oblast nad vozilom in padel. Storilec je nato želel motorista poškodovati še z izvijačem, zato je neznani motorist odpeljal. 

Z zbiranjem obvestil so policisti ugotovili, da je imel motorist oblečen črno rdeč kombinezon, motor pa bi lahko bil črne oziroma temnejše barve.

Neznanega voznika motorja in morebitne priče naprošajo, da zaradi razjasnitev okoliščin kaznivega dejanja pokličejo na telefonsko številko 113 ali na telefonsko številko 02/564-1800 oziroma se oglasijo na Policijski postaji Gornja Radgona, Ljutomerska cesta 32a.

pu-murska-sobota policijska-postaja-gornja-radgona splošna-nevarnost policija