vestnik

Pomurski policisti obravnavali tatvino čebeljih panjev in dva ugriza psa

Vestnik.si, 13. 4. 2024
Jure Kljajić
Slika je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali pet kaznivih dejanj, dve prometni nesreči, pet povoženj divjadi, poškodbo vozila na parkirišču, dva požara, dva ugriza psa in dve kršitvi javnega reda in miru.

Na področju kriminalitete so obravnavali lahko telesno poškodbo, tatvino ženskega kolesa v Beltincih, tatvino registrskih tablic v Moravskih Toplicah in tatvino čebeljih panjev v Dolgi vasi. Obravnavali so še goljufijo, kjer je pri menjavi denarja bila v trgovini ogoljufana prodajalka. V Ljutomeru je padel voznik kolesa z motorjem in se je lažje poškodoval. Policisti so še obravnavali prometno nesreče z materialno škodo.



Javni red in mir je bil kršen trikrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

"Obveščamo, da bo do 21. aprila potekala akcija za večjo varnost voznikov enoslednih vozil. Policisti bomo med akcijo izvajali poostrene nadzore na cestnih odsekih, ki jih motoristi uporabljajo najpogosteje. Motoristi bodite previdni, svojo hitrost prilagodite svojemu znanju in razmeram na cesti," opozarjajo na Policijski upravi Murska Sobota. 

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Lendava.

kronika-pomurskih-policistov pu-ms