vestnik

Pretep v savni: Zaradi kopalk so zapele pesti

ABE, 6. 11. 2018
Večer
V savni enega od pomurskih zdravilišč so v soboto zapele pesti. 
Črna kronika

V soboto je v enem od pomurskih zdravilišč prišlo do pretepa zaradi gosta, ki je v savno želel v kopalkah. Posredovali so policisti, eden človek je bil poškodovan, dva tujca, ki sta bila vpletena v dogodek, pa sta bila kaznovana.

Dokaj nevsakdanji dogodek so policisti obravnavali v soboto, 3. novembra. Zgodilo se je v enem od zdravilišč v Pomurju. Policiste je nekaj minut pred 16. uri dohitela vest, da je v enem od pomurskih zdravilišč prišlo do pretepa. Kot je na naše poizvedovanje odgovorila Suzana Rauš, tiskovna predstavnica pomurske policije, so policisti z zbiranjem obvestil na kraju samem ugotovili, da je do pretepa prišlo v savni zdravilišča, ker je 44-letni gost prišel v savno z oblečenimi kopalkami.


5e34a446d5b28ce76c349a48aa8f741d
Sašo Bizjak
V savni enega od pomurskih zdravilišč so v soboto zapele pesti.

»Vsi, ki so bili v savni, so ga opozarjali, da kopalke v savni niso dovoljene. Zato se je med gosti vnel prepir in kasneje pretep, kjer je bil 44-letni gost poškodovan. Z reševalnim vozilom je bil odpeljan v bolnišnico, kjer je bilo ugotovljeno, da je bil lahko telesno poškodovan,« je dokaj neobičajen dogodek povzela Rauševa. Zaradi kršitve javnega reda in miru na javnem kraju je bila dvema kršiteljema izrečena globa v višini 417,29 evrov, ki sta jo tujca plačala na kraju storitve prekrška.

pretep savna policija akcija temno