vestnik

Sodišče za osumljenca za uboj v Peskovcih odredilo pripor

Vestnik.si, 12. 9. 2022
Vestnik.si
Zgodilo se je v Peskovcih.
Črna kronika

Preiskovalni sodnik murskosoboškega sodišča je zoper 46-letnega Mitjo O., ki je v soboto ubil svojo partnerko, odredil pripor.

Danes so policisti in kriminalisti Policijske uprave Murska Sobota pred preiskovalnega sodnika Okrožnega sodišča Murska Sobota privedli 46-letnega Mitjo O., ki je domnevno v soboto zvečer ubil svojo partnerko v domači hiši v Peskovcih. Sodnik je zoper obtoženega za kaznivo dejanje uboja odredil pripor v trajanju 30 dni. Neuradno smo izvedeli, da se 46-letnik pred sodnikom ni zagovarjal. Obtoženca po naših podatkih preganja državna tožilka Jana Rogan, zagovarja pa ga odvetnik Mojmir Šafarič.

DSC_0026
Vestnik.si
Domnevni storilec in njegov odvetnik na sodišču.

Kot smo že poročali, je 46-letni Mitja O. v soboto zvečer domnevno ubil svojo 11 let mlajšo zunajzakonsko partnerko. Pred zločinom sta se po naših podatkih osumljenec in njegova žrtev sprla in zapletla v prepir. Moškemu je nato ljubosumje omračilo um in je partnerko, s katero ima dva mladoletna otroka, zadavil, za povrh pa še zabodel z nožem. Kljub hitri pomoči policistov in medicinskih reševalcev je ženska podlegla poškodbam in umrla. Storilec je medtem nekaj po 18. uri poklical na številko Operativno-komunikacijskega centra murskosoboške policijske uprave in dežurnim policistom dejal, da je umoril svojo partnerko.

peskovci, tragedija, uboj, peskovci-na-goričkem
Vestnik.si
Prizorišče tragedije.

Preberi tudi: Po zločinu je poklical policijo  in Ljubosumje mu je omračilo um. 

policija peskovci zločin