vestnik

Tatovi odtujili varnostno kamero, v Radomerščaku zagorelo

Vestnik.si, 25. 12. 2021
PGD Ljutomer
V Radomerščaku je prišlo do dimniškega požara.
Črna kronika

Policisti v Pomurju so v preteklih štiriindvajsetih urah obravnavali sedem prometnih nesreč, ki so se končale le z zvito pločevino, šest kaznivih dejanj, pet kršitev javnega reda in miru, požar, povoženje divjadi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in zasegli osebni avtomobil.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali dve kaznivi dejanji grožnje, goljufijo preko spleta, tatvino varnostne kamere, nasilje v družini in poškodovanje tuje stvari. V enem primeru je bil izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Prometni policisti so vozniku zasegli osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval vozniškega dovoljenja.

V Radomerščaku je prišlo do vžiga saj v dimniku. Škoda pri tem ni nastala. Kot poroča Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje, so gasilci PGD Mekotnjak, Stara cesta, Spodnji Kamenščak, Gresovščak, Ljutomer in Radomerje so iz dimnika počistili žerjavico in saje ter dimnik pregledali s termovizijsko kamero. 

radomerščak, dimniški-požar
PGD Ljutomer
V Radomerščaku je prišlo do dimniškega požara.

Uprava poroča še o nesreči v Borecih, kjer se je v krožišču prevrnil traktor. O tem smo pisali TU

pums kronika-pomurskih-policisotv