vestnik

V Apačah zgorela garaža, v Murski Soboti gorel avtomobil, pri Lipovcih električni drog

Vestnik.si, 10. 12. 2023
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Preteklo soboto so pomurski policisti obravnavali prometno nesrečo, ki se je končala z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru, tri požare, šest primerov povoženja divjadi in pridržali so eno osebo.

Na področju kriminalitete so radgonski policisti obravnavali tatvino delov s tovornega vozila, tatvino prodajnih artiklov v trgovini in zlorabo negotovinskega plačilnega sredstva, soboški pa goljufijo pri točenju goriva na bencinskem servisu.



Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali. Na Cankovi je bil zaustavljen voznik osebnega avtomobila, kateremu je preizkus alkoholiziranosti pokazal, da vozi pod vplivom alkohola. Odrejeno mu je bilo pridržanje.

V Apačah je v večernih urah zagorelo v garaži, ki je pogorela v celoti. Požar so pogasili radgonski in apaški gasilci. Vzrok požara bodo policisti skušali ugotoviti z ogledom, ki bo opravljen danes dopoldan. V Murski Soboti, na Trstenjakovi ulici, je zaradi kratkega stika na stropni svetilki zagorel parkiran kombi. Ogenj so pogasili gasilci PGD Murska Sobota in Rakičan. V zgodnjih jutranjih urah pa je zaradi preboja elektrike zagorel lesen električni drog izven naselja Lipovci.

pums kronika-pomurskih-policistov