vestnik

V Bodislavcih je pogorelo vozilo, na Meleh trčila tri vozila

Vestnik.si, 2. 6. 2023
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklih 24 urah obravnavali štiri primere kaznivih dejanj, požar na vozilu, sedem prometnih nesreč, sedem primerov kršitev javnega reda in miru in tri primere poškodbe vozil na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali dva primera tatvine denarja, tatvino goriva in tatvino mobilnega telefona. Obravnavali so še požar, ki je nastal na vozilu zaradi počene cevi za dovod goriva. Vozilo je gorelo v Bodislavcih, pred prihodom gasilcev pa je pogorelo. 



Zgodila se je ena prometna nesreča, v kateri se je ena oseba lahko telesno poškodovala in šest prometnih nesreč materialno
škodo. Med drugim so na Meleh trčila tri osebna vozila. Na kraju dogodka so posredovali gasilci PGD Gornja Radgona, ki so zavarovali kraj nesreče, počistili iztekle motorne tekočine ter nudili pomoč policiji in vlečni službi. 

Policisti so obravnavali še tri primere poškodb vozil na parkirnem prostoru in štiri primere povoženja divjadi. Javni red in mir je bil kršen sedemkrat, in sicer enkrat na javnem kraju in šestkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

pums kronika-pomurskih-policistov