vestnik

V hiši eksplodirala jeklenka, lastnik in žena huje poškodovana

Vestnik.si, 29. 12. 2018
Andrej Petelinšek
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali osem prometnih nesreč. Pri tem so se tri končale z lažjimi telesnimi poškodbami. V ostalih petih je nastala samo materialna škoda. Obravnavaii so še dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženja divjadi. Poleg tega so bila obravnavana štiri kazniva dejanja, osem kršitev javnega reda, eksplozija plinske jeklenke in požar.

S področja kriminalitete sta bili v Murski Soboti obravnavani dve poškodovanji osebnega avtomobila. V gozdu izven naselja Velika Polana je neznanec odtujil več dreves jesena. Lendavski policisti so obravnavali še kaznivo dejanje nasilništva.

Okrog 21.20 ure je prišlo do eksplozije plinske jeklenke v kuhinji stanovanjske hiše v Bogojini. Pri tem sta bila lastnik hiše in žena huje telesno poškodovana. Nastalo je za 20 tisoč evrov škode. Vzrok eksplozije policisti še ugotavljajo.

Ob 21.30 uri so bili obveščeni o požaru v kuhinji stanovanjske hiše v Radomerju. Z ogledom ugotovljeno, da je do požara prišlo zaradi napake na električni napeljavi. Nastalo je za 5 tisoč evrov škode.

Javni red je bil kršen 6-krat v zasebnih prostorih in 2-krat na javnih krajih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.
Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota, še sporočajo s PU Murska Sobota.
kronika eksplozija