vestnik

V Murski Soboti gorel avtomobil, v Lutvercih so vlomili v poslovni prostor

Vestnik.si, 30. 10. 2023
Jure Zauneker
Policija
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti na območju Pomurja obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, dva požara, šest kršitev javnega reda in miru ter štiri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete je bil v Lutvercih obravnavan vlom v poslovni prostor, v Murski Soboti grožnja in goljufija, na pomurski avtocesti tatvina goriva. V Kupšincih je bil obravnavan manjši požar na gospodarskem poslopju, v Murski Soboti požar na osebnem avtomobilu. Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da je osebno vozilo zagorelo v Tišinski ulici, požar so pogasili soboški gasilci, poškodovanih pa ni bilo. 



Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in štirikrat v zasebnem prostoru. Zoper kršitelja, ki se kljub opozorilom policistov ni pomiril, je bilo odrejeno pridržanje.

Meritve hitrosti bodo danes pogostejše na območju PP Gornji Petrovci.

Ob obisku pokopališč na vidnih mestih v vozilih ne puščajte vrednejših predmetov. Na javnih krajih, kjer je veliko ljudi, ne nosite denarnic, mobitelov in drugih vrednih predmetov v odprtih torbicah ali košarah, pozivajo policisti. 

PGD Murska Sobota
V Murski Soboti je gorelo vozilo.
pums kronika-pomurskih-policistov