vestnik

V Murski Soboti kolesar trčil v robnik in se pri padcu hudo telesno poškodoval

Vestnik.si, 22. 11. 2023
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v zadnjih 24 urah obravnavali štiri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, dva primera povoženja divjadi, manjši požar in prijeli sedem tujcev pri nedovoljenem prečkanju meje.

V treh prometnih nesrečah je nastala materialna škoda, v prometni nesreči v Murski Soboti pa je kolesar zaradi neprilagojene hitrosti in vožnje pod vplivom alkohola trčil v robnik in se pri padcu hudo telesno poškodoval. 



Na področju kriminalitete so evidentirali kaznivo dejanje nasilja v družini v Radencih, zlorabo osebnih podatkov v Ropoči, tatvino goriva v Dolnjem Lakošu in kaznivo dejanje grožnje v Ljutomeru. 

V večernem času je v Moravcih v Slovenskih goricah zagorel zabojnik za zbiranje odpadne plastike. Gasilci so požar pogasili in tako preprečili nastanek večje materialne škode.

V nočnem času so policisti na območju Lendave izsledili in prijeli sedem tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo. Tujci so zaprosili za mednarodno zaščito in bili odpeljani v enoto v nadaljnji postopek.

pums kronika-pomurskih-policistov