vestnik

V požaru na Hotizi za 10 tisoč evrov škode, v Trimlinih delavec padel v globino

Vestnik.si, 8. 3. 2024
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tri kazniva dejanja, sedem prometnih nesreč, delovno nezgodo, požar, sedem kršitev javnega reda in miru ter tri povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so bili obravnavani poskus tatvine v trgovini, poslovna goljufija preko spleta in kaznivo dejanje zoper splošno varnost ljudi in premoženje. Policisti so obravnavali še štiri prometne nesreče z materialno škodo, od tega sta bili dve s pobegom.



Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in štirikrat na javnem kraju. Vsi kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili.

V podjetju iz Hotize je zagorel zabojnik in delovni stroj. Nastalo je za približno deset tisoč evrov materialne škode. Prav tako pomurski policisti obravnavajo delovno nezgodo. Včeraj so bili obveščeni, da je delavec pri sanaciji strehe v podjetju v naselju Trimlini padel v globino in se je huje telesno poškodoval. Delavec je bil pred prihodom policistov odpeljan v Splošno bolnišnico Murska Sobota, kjer je ostal na zdravljenju.

pums kronika-pomurskih-policistov