vestnik

V prometni nesreči poškodovana ena oseba, policisti obravnavali tudi tatvino goriva

Vestnik, 16. 12. 2021
PGD Gornja Radgona
V prometni nesreči se je lažje poškodovala ena oseba.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč, v eni sta se dve osebi lahko telesno poškodovali. Poleg tega pa še kaznivi dejanji, sedem kršitev javnega reda in miru ter tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete je bila v Murski Soboti obravnavana goljufija, na bencinskem servisu na avtocesti tatvina goriva.

Javni red in mir je bil kršen štirikrat na javnem kraju in trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da je včeraj popoldan na cesti Grabonoš-Spodnji Ivanjci osebno vozilo zapeljalo s cestišča. Gasilci PGD Gornja Radgona so zavarovali kraj nesreče, počistili cestišče, odklopili akumulator in nudili pomoč reševalcem in policistom. Reševalci so oskrbeli lažje poškodovano osebo. 

pgd-gornja-radgona
PGD Gornja Radgona
V prometni nesreči se je lažje poškodovala ena oseba.

Že včeraj smo v jutranji kroniki pisali, da je v torek v Dolgovaških goricah zagorel les ob cesti. Na požarišču je včeraj ponovno zagorelo, gasilci PGD Dolga vas in Lendava pa so razkopali požarišče in ponovno pogasili novonastale manjše požare. 

pums kronika-pomurskih-policistov