vestnik

V Radencih gorela garaža, v Ljutomeru na bankomatu pozabljen denar

Vestnik.si, 21. 12. 2023
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali šest prometnih nesreč z materialno škodo, štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, eno poškodbo vozila na parkirišču, pet primerov povoženja divjadi in požar.

Na področju kriminalitete so evidentirali goljufiji v Nedelici in Dolgi vasi, poškodovanje tuje stvari na območju Murske Sobote ter tatvino goriva iz tovornega vozila v Grabonošu. 



Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvijo prenehali.

Ponoči je zagorela garaža v Radencih,  in sicer na Trstenjakovi ulici. Gasilci, na delu so bili pripadniki PGD Radenci Boračeva in PGD Šratovci, so s pravočasnim ukrepanjem požar pogasili in preprečili, da bi se ogenj razširil na stanovanjski objekt.


V Ljutomeru je občan na bankomatu našel gotovino, ki jo je nekdo pred njim pozabil vzeti iz reže. Bankovce je odnesel na bližnjo policijsko postajo, policisti pa se občanu zahvaljujejo za pravilno ravnanje. Svetujejo, da pred odhodom od bankomata, preverite ali ste dejansko vzeli denar in kartico.

pums kronika-pomurskih-policistov