vestnik

V štirih prometnih nesrečah več poškodovanih, zgodila se je tudi nesreča pri delu

Vestnik.si, 31. 10. 2023
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih so se štiri osebe lahko telesno poškodovale, tri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu, tri poškodbe vozil na parkirnih prostorih ter tri primere povoženja divjadi.

Ob 15.15 sta v Murski Soboti zaradi prekratke varnostne razdalje trčili dve osebni vozili. V vozilu udeleženca so bile tri osebe lažje telesno poškodovane in so same poiskale zdravniško pomoč. Policija je bila obveščena o tem, da je v večernih urah na Lendavski cesti v Rakičanu osebni avtomobil trčil v peško, ki se je pri tem lažje telesno poškodovala. Ugotovljeno je bilo, da peška vozišča ni prečkala varno. 

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali zatajitev denarja na bankomatu, zasegli so dva bankovca za 50 evrov, za katera se sumi, da sta ponarejena. 

Okoli 14.30 se je v Boračevi zgodila nesreča pri delu. Moški se je pri delu z motorno žago porezal po levi nogi in je bil odpeljan v Splošno bolnišnico Murska Sobota. 

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju, kršitelji pa so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes opravljali na območju policijske postaje Murska Sobota. 

kronika-pomurskih-policistov pums