vestnik

V Veržeju zagorelo v Rokodelskem centru, policisti obravnavali še gozdni tatvini

Vestnik, 27. 10. 2021
PGD Veržej
Požar v Veržeju.
Črna kronika

Policisti v Pomurju so v preteklem dnevu obravnavali šest prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, poleg tega pa še dve gozdni tatvini, manjši požar, kršitev javnega reda in miru, šest primerov povoženja divjadi in dve poškodbi vozila na parkirnem prostoru.

Poročali smo že, da je na dvorišču Kmetijskega centra na Cankovi voznik tovornega vozila pri vzvratni vožnji povozil 68-letnega moškega, ki je na kraju dogodka umrl. Po vseh zbranih obvestilih in pridobljenih izsledkih sodne obdukcije bodo policisti, na podlagi usmeritev Okrožnega državnega tožilstva, dogodek ustrezno zaključili.

Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da sta v Podgradu trčili osebni vozili. Kraj nesreče so zavarovali gasilci PGD Gornja Radgona, odklopili akumulator ter nudili pomoč reševalcem Nujne medicinske pomoči Gornja Radgona, policiji in vlečni službi. Poškodovana oseba je bila prepeljana v soboško bolnišnico. 

Sinoči, nekaj po 19. uri, pa je zagorelo v prostorih Rokodelskega centra v Veržeju. Požar so pogasili gasilci PGD Veržej, ki so tudi prezračili prostore. Iz gasilskega društva sporočajo, da so po pregledu zadimljenega prostora ugotovili, da je prišlo do vžiga žage. 

veržej, požar
PGD Veržej
Požar v Veržeju.

gasilci, pgd-ljutomer
Marina Vrbnjak
Fotografija je simbolična.

pums kronika-pomurskih-policistov