vestnik

V Vučji Gomili voznica zapeljala v jarek, policisti obravnavali še več tatvin in nasilje v družini

Vestnik.si, 13. 2. 2024
PGD Murska Sobota
Nesreča v Vučji Gomili.
Črna kronika

V preteklih 24 urah so policisti v Pomurju obravnavali sedem prometnih nesreč, v katerih se je ena oseba lažje telesno poškodovala, pet kaznivih dejanj, štiri kršitve javnega reda in miru, pridržali eno osebo, vozniku zasegli osebni avtomobil, štiri primere povoženja divjadi in dve poškodbi vozil na parkirnih prostorih.

Ob 12.20 je v Vučji Gomili voznica osebnega avtomobila zaradi neprilagojene hitrosti zapeljala izven vozišča v obcestni jarek ter se prevrnila na bok. Pri tem se je lahko telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete so obravnavali tatvino goriva na bencinskem servisu, tatvino prodajnih artiklov v trgovini, zlorabo osebnih podatkov, poškodovanje osebnega avtomobila ter nasilje v družini, kjer je bil nasilnežu izrečen tudi ukrep prepovedi približevanja.


Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj, ki se v zasebnem prostoru ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti, je bil pridržan. Ker za vožnjo osebnega avtomobila voznik ni posedoval vozniškega dovoljenja, mu je bil ta zasežen.

pums kronika-pomurskih-policistov
Kaj zdaj berejo drugi