vestnik

Vinjen voznik kombija zapeljal s ceste. Trije ljudje so se poškodovali

Vestnik.si, 4. 9. 2022
PGD Rogašovci
Nesreča v Nuskovi
Črna kronika

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Murska Sobota.

Preteklo soboto so pomurski policisti obravnavali štiri prometne nesreče v katerih se je pet oseb lahko telesno poškodovali, štiri kazniva dejanja, sedem kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in povoženje divjadi.

V Jeruzalemu je kolesarka ob 9.40 zaradi neprilagojene hitrosti, pri vožnji po klancu navzdol padla in se pri padcu lahko telesno poškodovala. Ob 12.30 je v Lendavi kolesarka zaradi neprilagojene hitrosti izgubila nadzor nad kolesom ter padla po vozišču. Pri padcu se je lahko telesno poškodovala. V Nuskovi je voznik kombija ob 03.25 uri zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal izven vozišča preko betonske škarpe in se z vozilom prevrnil na streho. Pri tem so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Voznik kombija je vozil pod vplivom alkohola.

Na področju kriminalitete so obravnavali goljufijo pri točenju goriva, vlom v poslovne prostore trgovine, tatvino goriva iz rezervoarja tovornega vozila in povzročitev lahke telesne poškodbe pri pretepu. Javni red in mir je bil kršen štirikrat v zasebnih prostorih in trikrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

nesreča policija
Kaj zdaj berejo drugi