vestnik

Vozite previdno in zbrano. V Ljutomeru se je poškodoval kolesar, pri Cezanjevcih pa voznik avtomobila

Vestnik.si, 23. 2. 2024
Jure Kljajić
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

Hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti, uporabljajte varnostne pasove, med vožnjo ne telefonirajte in vozite trezni.

Policijska uprava Murska Sobota je sporočila, da je včeraj po popoldan voznik osebnega vozila izven naselja Cezanjevci zaradi prekratke varnostne razdalje trčil v drugo vozilo in se v prometni nesreči lažje telesno poškodoval. Izdan mu bo plačilni nalog. 

Malo po 22. uri pa je v Ljutomeru zaradi nepravilnega premika padel kolesar in se lahko telesno poškodoval. Preizkus alkoholiziranosti zaradi poškodb ni bil mogoč, zato je bil odrejen strokovni pregled. Po pridobljeni analizi bo kolesarju izdan plačilni nalog. 

Policisti so ponovno pozvali vse udeležence v cestnem prometu, da vozite previdno ter zbrano. Hitrost vožnje prilagodite razmeram na cesti, uporabljajte varnostne pasove, med vožnjo ne telefonirajte in vozite trezni. Posebna pozornost naj bo namenjena pešcem, kolesarjem in voznikom enoslednih motornih vozil. Le na tak način bo vsak dal svoj prispevek k večji varnosti na naših cestah, menijo. 

prometne-nesreče pomurje pums