vestnik

Voznica trčila v drevo in se hudo poškodovala

Vestnik, 4. 8. 2021
PGD Gornja Radgona
Prometna nesreča v Janževem Vrhu.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali tri prometne nesreče, tri kazniva dejanja, pet kršitev javnega reda in miru, poškodbo vozila na parkirišču in tri primere povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali tatvino predmetov iz dvorišča stanovanjske hiše, poškodovanje vozila in grožnjo. Pri varovanju državne meje je bilo prijetih 23 tujcev, ki so nezakonito vstopili na območje Republike Slovenije.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru in dvakrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili.

Na Ptujski cesti v Janževem Vrhu se je sinoči zgodila prometna nesreča. Uprava Republike Slovenije za zaščito in reševanje poroča, da je voznica osebnega avtomobila izgubila oblast nad vozilom in trčila v drevo. Gasilci PGD Gornja Radgona so s tehničnim posegom rešili voznico iz vozila, razsvetljevali kraj nesreče, nudili pomoč reševalcem Nujne medicinske pomoči Gornja Radgona in pomagali avtovleki pri odvozu vozila. Hudo poškodovano osebo so reševalci prepeljali v Splošno bolnišnico Murska Sobota.

prometna-nesreča, janžev-vrh, pgd-gornja-radgona
PGD Gornja Radgona
Prometna nesreča v Janževem Vrhu.

pums kronika-pomurskih-policistov