vestnik

Voznik na avtocesti zapeljal z vozišča in se poškodoval

Vestnik.si, 23. 7. 2024
Jure Kljajić
Do prometne nesreče s telesnimi poškodbami je prišlo danes okrog 5. ure na pomurski avtocesti.
Črna kronika

Pomurski policisti so v preteklem dnevu obravnavali dve prometni nesreči z materialno škodo, prometno nesrečo s telesnimi poškodbami, kaznivo dejanje, pet kršitev javnega reda in miru, dve poškodbi vozil na parkiriščih, povoženji divjadi in nesrečo pri delu.

Na področju kriminalitete so policisti v Lendavi obravnavali kaznivo dejanje goljufije. Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnih krajih in trikrat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.



Do prometne nesreče s telesnimi poškodbami je prišlo danes okrog 5. ure na pomurski avtocesti. Na območju Lendave je voznik osebnega avtomobila zapeljal z vozišča in se telesno poškodoval. Prometno-informacijski center za državne ceste obvešča, da je na relaciji avtoceste priključek Lendava - prehod Pince v smeri Madžarske zaprt vozni pas. 


Kot smo že poročali, so bili policisti v ponedeljek dopoldan obveščeni o nesreči pri delu na gradbišču ceste Murska Sobota –Noršinci. Ugotovljeno je bilo, da je bil med premikom delovnega stroja poškodovan delavec, ki je pozneje v bolnišnici umrl. Policisti bodo po vseh zbranih obvestilih z ustreznim aktom obvestili Okrožno državno tožilstvo.


Meritve hitrosti z radarjem bodo danes pogostejše predvsem na območju policijske postaje Murska Sobota.

pums kronika-pomurskih-policistov