vestnik

Vozniku, ki je vozil vinjen in brez izpita, zasegli vozilo. V nesrečah poškodovane tri osebe

Vestnik.si, 18. 7. 2024
Rok Bednjanić
Fotografija je simbolična.
Črna kronika

V zadnjih 24 urah so pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, osem kaznivih dejanj, eno poškodbo vozila na parkirišču, tri primere povoženja divjadi in zasegli so eno vozilo.

Tri prometne nesreče so se končale zgolj z materialno škodo, v dveh prometnih nesrečah pa so se tri osebe lažje poškodovale. V Lipovcih je voznica osebnega avtomobila zaradi izsiljevanja prednosti trčila v drugo vozilo. Obe voznici sta se pri tem lažje poškodovali. V naselju Hrastje Mota je voznica z vozilom zapeljala levo z vozišča in se pri tem prav tako lažje poškodovala.



Na področju kriminalitete so policisti obravnavali goljufiji v Ljutomeru in Svetem Juriju, tatvini na Vaneči in v Moravcih, poneverbo v Apačah, ponarejanje denarja v Nemčavcih in dve kaznivi dejanji nasilja v družini v Gornji Radgoni in Lastomercih.

V Bratoncih je bil kontroliran voznik osebnega avtomobila, za katerega se je ugotovilo, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja in pod vplivom alkohola, zato mu je bilo vozilo zaseženo.


Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti danes izvajali na območju celotne policijske uprave Murska Sobota.

pums kronika-pomurskih-policistov