© 2025 Podjetje za informiranje d.o.o. - Vse pravice pridržane.
Čas branja 1 min.

Marca ponovno Teden restavracij. Kateri pomurski gostinci bodo sodelovali?


Vestnik.si
2. 3. 2024, 08.40
Posodobljeno
18:46
Deli članek
Facebook
Kopiraj povezavo
Povezava je kopirana!
Deli
Velikost pisave
Manjša
Večja

Spomladanski teden restavracij bo pod sloganom Original, ne kopija potekal med 15. in 24. marcem.

teden-restavracij, pomlad
Teden restavracij
Spomladanski teden restavracij bo potekal med 15. in 24. marcem.

Teden restavracij je največji slovenski kulinarični dogodek, ki povezuje ljubitelje kulinarike. Rezervacije zanj bodo odprte od ponedeljka, 4. marca, tokrat pa bodo organizatorji pod sloganom Original, ne kopija! izpostavili drugačno, posebnost in izvirnost restavracij. 

Spomladanski teden restavracij bo v 111 izbranih slovenskih restavracijah potekal med 15. in 24. marcem, osnovna cena menija v letošnjem letu pa znaša 24 evrov za restavracije z oceno 1 srček, dodatek za kakovost v restavracijah z oceno 2 srčka znaša 2 evra, meni je torej 26 evrov, v restavracijah s 3 in 4 srčki pa 6 evrov, meni je 30 evrov. 

teden-restavracij, pomlad
Teden restavracij
Spomladanski teden restavracij bo potekal med 15. in 24. marcem.

Med restavracijami, ki bodo tokrat sodelovale na dogodku, je tudi nekaj pomurskih, in sicer Posestvo Gjerkeš iz Fikšinec (3 srčki), RG Bistro iz Gornje Radgone (1 srček), Gostilna Rajh iz Bakovec (3 srčki), Restavracija Kodila iz Markišavec (2 srčka), Gostilna Zorko iz Borec (1 srček) in Gostilna Mencinger iz Črešnjevec (nasmeh). 

Teden restavracij se sicer letos predstavlja v novi vizualni podobi in s svežo vizijo, dogodku pa se tudi tokrat pridružuje ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano s slovenskimi rejci in pridelovalci mesa, ki se predstavljajo s promocijsko kampanjo Izbrana kakovost Slovenija. 

teden-restavracij, pomlad
Teden restavracij
Spomladanski teden restavracij bo potekal med 15. in 24. marcem.

© 2025 Podjetje za informiranje d.o.o.

Vse pravice pridržane.