vestnik

Nogometašice prinesle pice za požrtvovalne medicince

Vestnik.si, 27. 3. 2020
Vestnik.si
Igralke ŽNK Nona Pomurje Beltinci so obiskale zdravstveno osebje v Zdravstvenem domu Murska Sobota, ki dela v ambulanti za obravnavo bolnikov s sumom okužbe s koronavirusom.
Popularno

Nogometašice iz Beltinec so obiskale zdravstveno osebje, ki se bori za zdravje tistih, ki so okuženi z novim koronavirusom.

Igralke ŽNK Nona Pomurje Beltinci so obiskale zdravstveno osebje v Zdravstvenem domu (ZD) Murska Sobota, ki dela v ambulanti za obravnavo bolnikov s sumom okužbe s koronavirusom. »Naše punce so zaposlenim prinesle pice ter sadje in jim zaželele vse dobro. Igralke so sicer doma, zavzeto trenirajo, obenem pa so zelo dejavne na drugih področjih, kot je pomoč odraslim. Tistim, ki potrebujejo pomoč, opravijo nakup v trgovini, jim prinesejo zdravila in ostalo potrebno. Ostajajo doma, ampak vseeno, kolikor je v njihovi moči in je dovoljeno, pomagajo,« so sporočili iz beltinskega kluba. Trener ŽNK Nona Pomurje Beltinci Sandi Bauer je sicer vključen v delo v ambulanti za obravnavo bolnikov s sumom okužbe s koronavirusom.

NemetSara-1024x761
zenskaliga.si
Ena od nogometašic, Sara Nemet, kot smo že poročali, pa kot študentka drugega letnika zdravstvenih ved na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani službuje na Infekcijski kliniki v Ljubljani.

Ena od nogometašic, Sara Nemet, kot smo že poročali, pa kot študentka drugega letnika zdravstvenih ved na Zdravstveni fakulteti v Ljubljani službuje na Infekcijski kliniki v Ljubljani. »Na kliniki delam že tri mesece. Odločila sem se, da pomagam tudi v tem obdobju, saj primanjkuje osebja, sama pa pridobivam prepotrebne izkušnje. Moj dan poteka tako, da med tednom oddelam osemurno izmeno. V preostanku dneva pa se skušam spočiti ter opraviti treninge in ostala gospodinjska dela,« je za spletno stran zenskaliga.si povedala Nemetova. 

koronavirus, zdravniki, zdravstveni-dom-murska-sobota
Nataša Juhnov
Trener ŽNK Nona Pomurje Beltinci Sandi Bauer (v ospredju) je sicer vključen v delo v ambulanto za obravnavo bolnikov s sumom okužbe s koronavirusom.

V ZD Murska Sobota so se nogometašicam zahvalili za gesto ter še enkrat več izkoristili priložnost in poudarili, naj ljudje ostanejo doma in tako pripomorejo k zajezitvi okužbe. 

nogomet korona žnk-pomurje