vestnik

Nova televizijska vloga za Prekmurko. Koga bo upodobila?

Vestnik.si, 4. 2. 2024
POP TV
Melani Mekicar igra Nino.
Popularno

Predstavila se bo v novi slovenski seriji.

Melani Mekicar, ki je z Blažem Švabom v začetku decembra lani odvodila zadnjo epizodo priljubljene oddaje V petek zvečer, ni dolgo zdržala brez televizije. Zadnjih nekaj nedelj jo lahko spremljamo v seriji Življenje Tomaža Kajzerja, kjer igra stevardeso Anjo, od ponedeljka dalje pa jo bodo gledalci spremljali v še eni vlogi. Zaigrala bo v novi slovenski seriji na POP TV Skrito v raju. Kot je opisano, je dogajanje postavljeno med prestolnico in kampom Paradiso, malim istrskim krajem, kamor se poleti zatekajo glavni protagonisti zgodbe. 

V glavni vlogi bosta Gaja Filač in Matej Zemljič, ki bosta upodobila Laro Dolenc in Marka Steinerja. Njuna ljubezenska zgodba bo prepletena z zgodovinskimi dogodki, nesporazumi, sicer pa bo v ospredju serije še medicinska mafija, ki si želi sprivatizirati zdravstvo. 

Melani Mekicar bo v novi seriji zaigrala bo Nino, Larino najboljšo prijateljico iz gimnazije, ki študira v Španiji in jo bodo gledalci videvali preko videoklicev. "Z Laro sta redno na zvezi in si poročata, kaj vse se jima dogaja. Nina živi pravo študentsko življenje, po katerem skrivoma hrepeni tudi Lara, življenje v tujini, nova poznanstva, ljubezni, avanture, okoljevarstvene debate in predvsem življenje brez starševskega nadzora. Nina je prava prijateljica, ki Lari stoji ob strani," so jo opisali ustvarjalci serije. 

melani-mekicar skrito-v-raju serija snemanje vloga