vestnik

Pomurec postal član zasedbe Poskočni muzikanti

Vestnik.si, 9. 3. 2024
FB Poskočni muzikanti
Nick Domes je postal član skupine Poskočni muzikanti.
Popularno

Skupini se je pridružil nedavno.

"Skrivnost razkrita. Postal sem član in pevec glasbene skupine Poskočni muzikanti," je na družbenem omrežju facebook zapisal Nick Domes, sin Miša Kontreca. Mladi glasbenik, ki je nastopil tudi na avdiciji šova Slovenija ima talent, lani pa je izdal tudi prvenec z naslovom Pregorel, bo odslej v družbi Martina, Lovra, Nejca, Jožija in Dejana, ki je zasedbo okrepil istočasno kot Nick, zabaval publiko širom Slovenije. 

Nick, ki je zaposlen v vrtcu kot pomočnik vzgojitelja, se z glasbo ukvarja že več kot petnajst let ter igra klavir, kitaro in harmoniko. 

Novico o prihodu dveh novih članov so na svojem družbenem omrežju potrdili tudi Poskočni muzikanti. Kot so zapisali, prinaša pomlad nove začetke in tudi v njihovi skupini je tako prišel čas za nov zagon. "Z velikim veseljem sporočamo, da se naša glasbena družina povečuje. Pozdravljamo dva fantastična nova poskočna člana, hkrati pa se iz srca zahvaljujemo našemu bivšemu članu Dejanu Golobu za ves doprinos," so dodali in napovedali nepozabno leto. 

poskočni-muzikanti nick-domes