vestnik

Posvetimo se sebi

Oglasno sporočilo, 22. 4. 2020
Profimedia
Na koncu dneva se najbolj prileže, da si pogledamo dober film.
Popularno

Medtem ko nestrpno čakamo dan, ko se bo naše življenje vsaj delno vrnilo v ustaljene tirnice, lahko po drugi strani dodaten čas, ki nam je še na voljo zaradi osamitve, izkoristimo najbolje, kar znamo. V dobrem mesecu dni, odkar smo večino omejeni na svoj dom, smo že popravili marsikateri »stari greh«. Kaj torej še početi, da si zapolnimo ves ta čas, ki ga imamo na voljo?

Ker je vsaka kriza tudi priložnost, je sedanja idealna priložnost, da se končno posvetimo sebi, da vendarle vložimo tudi vase. Ste vedno zatrjevali, da obvladate Excel, čeprav ga v bistvu ne? Zdaj je pravi čas za to, kakor tudi za učenje novega jezika ali branje kakšne dobre knjige.

Večina se zaradi vsakodnevnega sedenja srečuje z bolečinami v križu. Poskusite jogo, ki tudi zmanjša raven stresa ter pripomore k izboljšanju razpoloženja in k povečanju samozavesti. Vsi vemo, da bo poletje kmalu tu …

Ena izmed aktivnosti, ki jih lahko počne vsa družina, je barvanje. Raziskave so pokazale, da barvanje sorazmerno zapletenih geometrijskih likov ali vzorcev, kot je na primer simetrična mandala, popelje do meditativnega stanja. Mandalo si lahko natisnete na spletu, lahko pa narišete tudi svoj unikaten vzorec. Zabavate se lahko tudi s petjem, ki izboljšuje mentalno zdravje posameznikov in jim da občutek pripadnosti, ki je v tem času nujen. Pripravite si seznam predvajanja, zase ali za svoje prijatelje.

televizijski gledalec, televizija
Profimedia
Zagotovo imate seznam filmov ali serij, ki ste si jih želeli pogledali, vendar še niste utegnili.

Na koncu dneva pa se najbolj prileže, da si pogledamo dober film. Zagotovo imate seznam filmov ali serij, ki ste si jih želeli pogledali, vendar še niste utegnili. Vas je zanimalo, o čem govorijo prijatelji, kadar omenjajo trilogijo Boter? Ali opevajo serijo Prijatelji? Zdaj je čas, da izveste, nekaj ur bo minilo, kot bi mignil. Da bi v tem času svojim uporabnikom popestrili krajšanje časa, so se pri Telemachu odločili, da vse do 4. maja odprejo svoje programske sheme in svoj zelo bogat Video klub. To prinaša vsaj kanček veselja in vsebin za preživljanje časa doma.

telemach
Arhiv podjetja
Raziskava je pokazala, da ima najboljše omrežje po uporabniški izkušnji ravno Telemach.

V kriznih situacijah, kot je trenutna, so dobre telekomunikacijske storitve osnova, ki nas spremlja ves dan, ne glede na to, ali delamo od doma ali se kratkočasimo ob spremljanju novic. Pri uporabi zagotovo največ šteje uporabniška izkušnja. Ravno to so nedavno kar šest mesecev merili strokovnjaki iz mednarodno priznanega podjetja Umlaut.

Raziskava je pokazala, da ima najboljše omrežje po uporabniški izkušnji ravno Telemach. To dokazuje, da se lahko zanesemo na njegove fiksne in mobilne storitve, saj so stabilne in zagotavljajo nemoteno delovanje. 

telemach oglasno-sporočilo