vestnik

Prijetna toplina - najnovejši jesensko/zimski trendi ženskih puloverjev

answear.si, 13. 11. 2023
answear.si
Ženska moda, jesen in zima, pulover
Popularno

Toplina pletenin je nepogrešljiva jeseni in pozimi. Z mislimi na udobje, letos oživite omaro s kakovostnimi in estetskimi pleteninami.

Udobne in tople pletenine so za marsikoga čar celotne jeseni in zime. Ko se enkrat zares poslovimo od toplih sončnih žarkov in poletju še nazadnje pomahamo v slogu, nas že srbijo prsti, da bi svojo omaro oplemenitili z dobrimi jesenskimi kosi. In kaj je boljšega od pletenin? Letos jih bomo nosili tako.

mod-sun, jesen, ženska
answear.si
Ženska moda, jesen in zima, pulover

Če poletje primerjamo z zapeljivo in strastno romanco ob sončnem zahodu, pa sta jesen in zima tisto udobno, poznano, nič kaj pretresljivo razmerje, kamor se po napornem dnevu vedno radi vračamo. In če bi morali izbrati en sam modni kos, ki nas spominja na to utečeno razmerje, so to zagotovo večne ženske pletenine, ki se jih prav tako ne moremo naveličati. Všeč nam je vse, kar ponujajo, všeč nam je, kako domače so, kako tople so, kako dobro se nam prilegajo in konec koncev, kako vsestranske so.

Določena oblačila so prava klasika in ne glede na pretečeni čas ohranjajo svoj čar, brez možnosti, da bi postala dolgočasna ali odvečna. V vsaki dobro založeni garderobi so pletenine, ki se učinkovito spopadajo z mrazom, medtem ko so nevtralne barve nepogrešljiv del. Ko ta dva ključna elementa združite, dobite garderobo, ki vas bo spremljala še dolgo.

Kako bomo to jesen in zimo nosili bogate pletenine in puloverje?

Pletenine enačimo s spremembami, tihim razkošjem in ravno te v nas prebujajo tisti praznični občutek, kot da smo z eno nogo že zakorakali v praznični čas. Zamislite si preprost stajling, lahko je ta sestavljen iz vaših najljubših kavbojk ali elegantnih hlač. Dodajte mu balerinke in skrbno izbran pleten pulover in to je vaš stajling. Urejeni in predvsem šik. Čeprav se nam mnogokrat zdi, da nas jesen za marsikaj prikrajša, saj ne ponuja toliko možnosti kot poletje, je to vseeno čas, ko lahko izgledate dobro.

72868eada7c7afdc38f8de3aece358b7.jpeg

Pletenine nikakor niso rezervirane samo za hlače, prav enostavno se bodo podale tudi na vsa krila, ki jih že imate v garderobni omari, lahko pa se celo igrate s plastenjem, ki bo letos spet v modi. Izbirate lahko med preprostimi dizajni in nekoliko bolj zapletenimi. V navdih pa so vam lahko tudi barve, ki bodo poživili vaš stajling, čeprav vedno radi izbiramo nevtralne odtenke, saj ravno ti ponujajo neskončne možnosti kombinacij. Odlična barva izbira je vsekakor bež barva, ki se poda tako črni, modri in rjavi, ob bok pa se ji enostavno lahko postavi tudi siva, ki jo že enačimo z večno klasiko. Veliko je tudi črne in bele barve. Najboljše pri pleteninah in puloverjih je tudi to, da niso vezani na določene materiale, pletenine lahko obogatite s svilenim krilom ali žametnimi hlačami, ter tako poskrbite za modni sijaj. Možnosti ponudbe -puloverjev je ogromno.

Kako izbrati pravo pletenino ali pulover za svoj modni videz?

Že poznate svoj osebni slog? Veste, kakšen je vaš stil oblačenja, kaj je tisto, kar pravzaprav polni vašo omaro? Če si na ta vprašanja še ne znate odgovoriti, je čas, da se poglobite v svoj modni slog, le tako boste namreč vedeli, kaj si pravzaprav želite in kaj ob naslednjem modnem nakupu sploh iskati. Prisegate na klasiko ali se vam šibijo pete ob nečem drugačnem, nečem, kar ponuja več stila in dimenzij. Poznavanje tega bo namreč ključno za sprejemanje nadaljnjih odločitev. Modni svet ne stavi vseh svojih adutov samo na en slog, izbirate lahko med daljšimi in krajšimi različicami pletenin, med tistimi, ki se prilegajo vašemu telesu in tistimi, ki bodo na vas izpadli nekoliko ohlapnejši. Pravila za kombiniranje ne obstajajo, prav enostavno lahko k širokim hlačam dodate širok pulover in obratno.

Če vas puloverji ali pletenine dolgočasijo, imejte v mislih, da vam ni treba izbrati "dolgočasnega" kosa, v trgovinah in na spletu boste namreč našli bogato ponudbo vseh vrst puloverjev, tudi tistih, ki bodo mimoidoče morda že spomnili na prihajajoče praznike.

moda modna-oblačila zimsko-jesenska-kolekcija puloverji