vestnik

28-letnica iz Prlekije išče ljubezen v šovu Poroka na prvi pogled

Vestnik.si, 2. 3. 2022
Osebni arhiv
Sanelo Kšela lahko spremljate v oddaji Poroka na prvi pogled.
Popularno

Ste vedeli, da kandidatka novega resničnostnega šova, prihaja iz Prlekije?

Na televizijskem programu Planet TV se je ta teden pričel resničnostni šov Poroka na prvi pogled. V njem nastopa tudi 28-letna Sanela. Pri njenem opisu je zapisano, da prihaja iz Ljubljane, saj tam živi, sicer pa izhaja iz Prlekije. Pred nekaj meseci smo jo v naši mesečni prilogi Pen predstavili kot sinologinjo iz Drakovec pri Ljutomeru.

Poroka na prvi pogled
Planet TV
To so kandidatke oddaje Ljubezen na prvi pogled.

V predstavitvi kandidatk so zapisali, da 28-letnica tekoče govori kitajsko in priznava, da je bila v ljubezni zadržana, ker se je bala, da bi bila razočarana s strani fanta. "Zvezo sem tako prej končala kot bi lahko do česa takega sploh prišlo," je povezala za portal Siol in dodala, da je sedaj prišla do točke, ko se je pripravljena ljubezni 100-odstotno predati. 

V sinočnji oddaji so prikazovali Prlekinjo, kako je izbirala poročno obleko, kako je prijateljem povedala, da se bo poročila, ob koncu pa tudi spoznala bodočega moža. Prvič ga je zagledala pred oltarjem, lokacija pa je bil Botanični vrt v Ljubljani. Ali bosta ženin in nevesta dahnila da in se podala na zakonsko pot, po tem, ko se poznata le nekaj minut, naj bi bilo znano v današnjem nadaljevanju oddaje. 

Saneli so strokovnjaki, ki v šovu ugotavljajo, katere osebe naj bi bile kompaktibilne, za partnerja izbrali 25-letnega Andraža. 

sanela-kšela ljubezen-na-prvi-pogled