vestnik

Rekla je DA: Ko je dobila prstan na božično jutro

I. B., 20. 7. 2023
Foto Osebni arhiv
Poroka Leje in Saša Časarja.
Popularno

Leja Hajdinjak od Grada in Sašo Časar iz Murske Sobote sta se pred desetimi leti spoznala v enem od gostinskih lokalov.

Pritegnila sta pozornost drug drugega, začutila naklonjenost in privlačnost ter hitro ugotovila, da sta za skupaj. Kmalu sta hitro postala par in po nekajkratnih druženjih ob pijači se je Sašo preselil v stanovanje k Leji. »Zaposlena sem bila v lokalu, en večer je Sašo prišel do mene, spil pijačo, nato pa mi rekel, naj mu dam ključe od stanovanja, da bo šel spat. Odšel je spat in tam ostal,« se v smehu spominja. Štiri leta sta bivala v stanovanju v Murski Soboti, nato pa kupila hišo. V tem času sta se jima rodila dva sinova, prvorojenemu je ime Tin, drugemu Kan. 

rekla-je-da, leja-in-sašo-časar
Foto Osebni arhiv
Leja in Sašo Časar sta se poročila v sproščenem vzdušju.

Sašo se je po sedmih letih ljubezenskega razmerja odločil, da je čas za korak naprej. Na božično jutro je partnerico presenetil in ji poleg darila izročil zaročni prstan. Presenečenje je bilo toliko večje, ker sta vedno govorila, da se ne bosta poročila. A je Leja privolila. Poroko je organizirala soseda Tanja, pred skokom v zakon pa se od samskega stanu poslovila na dekliščini in fantovščini. »Jaz sem imela družaben večer s prijateljicami, Sašo pa cel soboški pohod. Bilo jih je ogromno in po mestu so hodili od bifeja do bifeja,« je opisala sogovornica. Na poročni dan, ki je bil sredi junija, sta nevesta in ženin sta v ožjem krogu sorodnikov in prijateljev šla do matičnega urada v Murski Soboti, cerkveno poroko in slavje pa sta imela v Markovcih. »Bila je čisto preprosta poroka na Goričkem,« sta v en glas zatrdila. Uresničila se jima je želja, da je vse potekalo v sproščenem vzdušju, svate pa sta presenetila tudi s poročnim plesom. 

rekla-je-da, leja-in-sašo-časar
Foto Osebni arhiv
Poroka Leje in Saša Časarja.

Časarjeva se veselita novih izzivov, ki jih bosta preživela v družbi sinov, poudarjata pa, da ju druži tudi prijateljstvo, ki da ogromno partnerjem v zvezi manjka. »Vzponi in padci so sestavni del vsake zveze, zavedati pa se je treba, da se je treba drug drugemu prilagajati in se veliko pogovarjati.«

rekla-je-da, leja-in-sašo-časar
Foto Osebni arhiv
Poroka Leje in Saša Časarja.

Če želite tudi vi deliti svojo ljubezensko zgodbo, nam pišite na vestnik@vestnik.si ali na naši družbeni omrežji facebook in instagram.

rekla-je-da poroka leja-časar sašo-časar