vestnik

Rekla je DA: Ko jo je zaprosil njen popoln fant

I. B., 21. 11. 2018
Foto Zauneker
Ksenija in Uroš sta se poročila v Murski Soboti.
Popularno

Mladi dandanes sorodne duše pogosto spoznavajo preko spleta in družbenih omrežij. Tako je bilo tudi pri Urošu in Kseniji Serec. Mladoporočenca pa sta dokaz, da lahko zaživi in se obdrži tudi zveza, ki se je pričela ravno na tak način. 

S Ksenijo in Urošem smo se srečali v kavarni, v kateri sta imela pred desetimi leti prvi zmenek. Kot pripovedujeta mladoporočenca, sta se spoznala preko spleta. "V tistih letih je bil aktualen še Netlog. Uroš mi je pričel pisati, sledila so srečanja, zaljubila sva se in tako letos praznujeva že deseto obletnico zveze," pripoveduje Ksenija. V tem obdobju sta se še bolj spoznala in povezala, druži ju tudi obiskovanje koncertov Dina Merlina, že dve leti pa njun vsakdan bogati preživljanje časa s sinkom Tianom.


f67b354c32cdfce0b27fff16d4e16bad
Foto Zauneker
Poročila sta se oktobra v Murski Soboti.


d9ba5f3468b2f712622121e468ebc068
Foto Zauneker
Spoznala sta se preko spleta.


Naslednji korak v zvezi je storil Uroš: "Ksenijo sem zaprosil 5. maja letos, ravno na njen rojstni dan. Sobo sem okrasil s svečami, kupil sem prstan in ji postavil tisto vprašanje." Sobočankina prva reakcija je bila polna presenečenja, a kot dodaja, je potihem to tudi pričakovala oziroma sumila, saj sta se že dalj časa pogovarjala o tem, da bi zvezo kronala s poroko. Ta se je zgodila pred slabim mesecem v Murski Soboti. "Poroka je bila civilna, potekala pa je v ožjem družinskem krogu. Tudi z datumom pa smo zadeli v polno, dežja ni bilo kljub slabši napovedi," obuja spomine na oktobrski jesenski dan Ksenija Serec.


Mladoporočenca potrjujeta, da je lahko ljubezen, ki se je začela na spletu, dolgotrajna in srečna. "Že na začetku sem čutil, da je ona prava. Prvič, ko sem jo videl, sem se počutil nekako drugače, v njeni družbi mi je bilo prijetno," pojasnjuje Uroš, ki sicer prihaja iz Murskih Črncev. Ksenija pa dodaja: "Predvsem mi je všeč, da je iskren. Sicer pa mi je pri njem všeč preprosto vse. Četudi pravijo, da popolnega moškega ni, Uroš zame to je." Njune želje in cilji so sedaj usmerjeni v prihodnost, želita si predvsem novega stanovanja, v prihodnjih letih pa še bratca ali sestrico za njunega Tiana.

2debcfbd536aeda5d180f26cfd41ac70
Foto Zauneker
Njun dveletni sin Tian.

74fc1fe2f35c098044778429c057260c
Foto Zauneker
Poročila sta se po desetih letih zveze.

Foto Zauneker
Ksenija in Uroš s sinom Tianom. 
rekla je da Ksenija in Uroš Serec poroka