vestnik

Rekla je DA: Med snubitvijo v Jeruzalemskih Goricah

I.B., 2. 8. 2022
Osebni arhiv
Gasilci so poskrbeli za presenečenje.
Popularno

Predstavljamo novo ljubezensko zgodbo.

Teja, rojena Trstenjak, in Mitja Mlinarič sta znanca iz osnovnošolskega obdobja. Ko sta se po desetih let vnovič srečala na eni od veselic, je med njima preskočila iskrica in sedaj že osem let skozi življenje plujeta skupaj. »Zveza je bila kot vsaka sprva idilična in polna ljubezni, ko je metuljčke v trebuhu počasi zamenjala realnost, pa je bilo na vrsti delo na sebi, učenje drug od drugega in včasih potrpljenje,« pripoveduje Teja. Oba rada potujeta in obiskujeta izletniške točke in skoraj vsakič se jima zgodi kaj nepredvidljivega. »Na Gran Canarii, ko sva bila še naivna in mlada, naju je trgovec precej opeharil. Od takrat sva oba bolj previdna in raje dvakrat premisliva, preden se kaj odločiva. To sva prenesla tudi v vsakdanje življenje,« pravita. 



Mitja, ki prihaja z Vitana, je Tejo iz Vinskega Vrha zasnubil januarja letos, dan pred svojim rojstnim dnem. »Peljal me je na večerjo v Jeruzalemske gorice in zasnubil. Bilo je lepo in preprosto,« pove nevesta, ki doda, da o poroki sicer nikdar ni sanjala. Ker pa je vedela, da si njen partner poroke želi, in ker si z njim želi preživeti življenje, se je prepustila toku.

rekla-je-da, teja-in-mitja-trstenjak
Osebni arhiv
Poročila sta se pred nekaj tedni, pred tem pa uživala na dekliščini in fantovščini, za kateri pravijo, da je bila razposajena.

Poročila sta se pred nekaj tedni, pred tem pa uživala na dekliščini in fantovščini, za kateri pravijo, da je bila razposajena. Civilni in cerkveni obred so pripravili na Dvorcu Jeruzalem. Par je za organizacijo enega najlepših dni poskrbel sam. »Imela sva le dekoraterko, ki je na koncu pomagala pri koordinaciji. To je bila odlična odločitev, ki jo priporočam vsakemu. Pozabiš na malenkosti, ki lahko neprijetno vplivajo na tvoj dan, in s takšno pomočjo si povsem brezskrben,« menita. Želela sta poroko v sproščenem vzdušju, povabila sta okoli 90 svatov, za najmlajše pa so pripravili tudi animacije. »Naj kot zanimivost dodam, da je bila na animacijah tudi nosečnica, ki je rodila naslednji dan po poroki,« smeje pove Teja Mlinarič. Svati so poskrbeli tudi za dve presenečenji. »Gasilci iz Prostovoljnega gasilskega društva Vitan - Kog so pripravili curkomet, pevska skupina Kogovski dečki, ki sta jih povabila, priča in njegova partnerka pa so zapeli tri pesmi. Ta dan je vse potekalo, kot mora, in bilo je res lepo,« sta nam še povedala mladoporočenca in ponosna starša dveh otrok. 

Mladoporočenca sta zaplesala tudi poročni ples, koreografijo sta ju naučila Domen in Nastja iz animacij Mavrica. 

rekla-je-da, teja-in-mitja-trstenjak
Osebni arhiv
Civilni in cerkveni obred so pripravili na Dvorcu Jeruzalem.

Nevesti, ki se po porodniškem dopustu podaja na samostojno podjetniško pot v turizmu in marketingu, je pri partnerju najbolj všeč, da vedno brez pritoževanja pomaga, da zanj ni nič težko in nemogoče. »Da se dosti smeji in da se z njim da vedno vse dogovoriti, pa tudi da rad kuha,« doda. Mitja, ki se ukvarja s tapetništvom, pa je navdušen nad tem, da je žena avanturistka in da se ne boji novih izzivov. Recept za uspešno zvezo vidita v potrpljenju, skupnih interesih, pogovarjanju in skupnih izzivih. 

Če želite tudi vi deliti svojo ljubezensko zgodbo, nam pišite na vestnik@vestnik.si ali na naši družbeni omrežji facebook in instagram.

rekla-je-da poroka teja-in-mitja-mlinarič