vestnik

Sodelujte v nagradni igri in osvojite brezplačno vozovnico za sejemski vlak

Vestnik.si, 3. 8. 2022
Vida Toš
V soboto bo v Ljutomeru Prleški sejem.
Popularno

Na našem facebook profilu poteka nagradna igra. Vabljeni k sodelovanju.

Da bodo počitnice še bolj vesele in zabavne, vas vabimo na sejemski vlak, s katerim se bomo v soboto, 6. avgusta, popeljali na Prleški sejem v Ljutomer. Zabavno in veselo bo že na vlaku, v Ljutomeru pa nas čaka pester sejemsko-kulinarično-glasbeni program. Vsak potnik prejme na vlaku simbolično darilo!

Vestnik v sodelovanju z organizatorji podeljuje tri družinske vstopnice (ta velja za največ šest oseb, med njimi pa morata biti vsaj dva odrasla in vsaj dva otroka). Kako sodelujete? V komentar na našem facebook profilu zapišite, če želite iti na ta vlak, in med vsemi bomo v petek izžrebali tri srečneže, ki se bodo podali na brezplačno vožnjo z vlakom. Veliko sreče.
Na tradicionalnem Prleškem sejmu bo veselo in zabavno, saj je Občina Ljutomer za vas pripravila bogat sejemski program, pestro gostinsko ponudbo, program za otroke in glasbene nastope. Nastopili bodo Ansambel Štrk, Alya, BQL & Budale, Polkaholiki.

Več informacij o Prleškem sejmu najdete na: https://www.pozdravtv.si/prleski-sejem-bo-6-8/

Vozovnice bodo nagrajenci prevzeli v soboto na železniški postaji Gornja Radgona. Dodatne informacije dobite na 02/564 82 08 ali po mailu mateja.fisinger@pora-gr.si. Organizator dogodka je PORA, razvojna agencija Gornja Radgona
prleški-sejem sejemski-vlak