vestnik

V boj za zmago na Kmetiji tudi Pomurka

Vestnik.si, 14. 8. 2024
Ana Gregorič
Tjaša Vrečič se bo ponovno podala v boj za zmago v šovu Kmetija.
Popularno

Je med povratnicami, ker je v šovu že bila.

Jeseni se bo na komercialni televiziji POP TV začela nova sezona resničnostne oddaje Kmetija. Kot so razkrili ustvarjalci oddaje na spletnem portalu 24ur, se bodo letos za glavno nagrado, 50 tisoč evrov, borili že znani obrazi in novinci. Tokrat so predstavili prvo polovico kandidatov. Med njimi je tudi 25-letna Tjaša Vrečič iz Murske Sobote. Je osebna trenerka, ki je v Kmetiji tekmovala že leta 2021, ko je prišla v četverico najboljših. "Če bi zmagala, bi denarno nagrado porabila za nakup stanovanja in razvijanje svojega posla. Živela je na kmetiji, zato se na kmečka opravila spozna in nobeno opravilo ji ni težko. Je zelo natančna oseba in če ji kaj ne bo ustrezalo, bo to pokazala z obrazno mimiko," se glasi opis. Razkrila je še, da bo poleg domačih in prijateljev najbolj pogrešala fitnes, treninge in hišne ljubljenčke.

"V njej je 95 odstotkov kmeta, je skromna, delovna punca, ki je odraščala na kmetiji, zato verjame, da je te delovne nagrade nikoli ne zapustijo," so še zapisali na portalu 24ur. 

Ustvarjalci letošnje Kmetije še napovedujejo, da se bodo tekmovalci tudi v novi sezoni pomerili v Areni, izzivi ne bodo vsi novi, naloge pa bodo težke. "Ne bo več časa za neskončno posedanje in sekanje ovinkov. Letos jih bodo na Kmetiji pričakale živali, neobdelana polja in mnoga druga presenečenja," še pravijo. 

kmetija šov pop-tv tekmovalci